Urządzenia i Akcesoria
Kylling med grøntsagsris
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
Kylling med grøntsagsris
-
kyllingebryst, uden skind skåret i ca 2 cm stykker500 - 600 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
vegetabilsk olie20 g
-
gulerødder skåret i stykker200 g
-
courgetter skåret i stykker200 g
-
røde peberfrugter uden frø, skåret i stykker150 g
-
2 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon2 tsk
-
ris, parboiled250 g
-
vand1200 g
Sovs
-
persilleblade, friske10 - 20 g
-
løg skåret i ottendedele170 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
sød paprika¾ tsk
-
majsmel20 g
-
sennep2 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1904 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Brak ocen