Mexicansk kyllingesuppe

Mexicansk kyllingesuppe

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner

Składniki

  • fed hvidløg
    4
  • oregano, frisk kun blade
    3 kviste
  • koriander, frisk
    4 kviste
  • rød chili, lang kan undlades
    1
  • løg (ca. 1 løg), skåret i halve
    150 g
  • spidskommen, stødt
    1 tsk
  • olivenolie
    1 spsk
  • lime skåret i halve
    2
  • kyllingekød, uden skin, uden ben skåret i tern (2 cm) (se tip)
    350 g
  • vand
    750 g
  • hønsebouillon
    2 spsk
    1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l)
  • majs, dåse skyllet og drænet (drænet vægt)
    240 g
  • kidneybønner, dåse skyllet og drænet (drænet vægt)
    240 g
  • tomater fint hakket
    190 g
  • forårsløg skåret i skiver
    2
  • rød peberfrugt frøet og skåret i tern
    140 g
  • avokado kun kød, skiver
    240 g
  • kål skåret i strimler
    180 g
  • tortilla chips , til servering
  • creme fraiche til servering
  • jalapenos, dåse drænet, til servering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 2818 kJ / 671 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie