Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 干贝
- 50 克 鱿鱼干 ,切条
- 300 克 猪肋排
- 2 片 姜
- 250 克 白萝卜 ,去皮切滚刀块
- 40 克 料酒
- 5 克 盐
- 1200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1318.6 kJ / 315.2 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 893.9 mg