Urządzenia i Akcesoria
Yam Pottage (Asaro)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
57.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
769 kJ /
183.8 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Lime and Lemonade
5 min
Moi Moi
1 godz.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Lafun (Amala)
10 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min