Fyldte æg (Devilled eggs)

Fyldte æg (Devilled eggs)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 stykker

Składniki

Hjemmelavet mayonnaise
  • vindruekerneolie stuetemperatur
    250 g
    250 g olie, stuetemperatur
  • æggeblomme stuetemperatur
    1
  • hvidvinseddike
    15 g
    15 g hvid eddike
  • vand
    1 tsk
  • dijonsennep
    1 tsk
  • salt
    ½ tsk
  • hvid peber, stødt
    1 knivspids
Hårdkogte æg
  • æg, store koldt fra køleskabet
    6
  • vand til at fylde op til 1 liter mærket i røreskålen
  • vand, koldt for at afkøle æg
  • isterninger 2 store bakker
Fyld
  • dijonsennep
    7 g
  • skalotteløg hakket
    7 g
  • tabasco
    3 - 5 dråber
    1 knivspids cayennepeber, stødt
  • sort peber, friskkværnet
  • salt til at krydre, efter smag
  • paprika til pynt
  • purløg, frisk hakket, til pynt

Wartości odżywcze na 1 stykke

Kalorie 238 kcal / 995 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 157 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie