
Urządzenia i Akcesoria
Fyldte æg (Devilled eggs)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 stykker
Składniki
Hjemmelavet mayonnaise
-
vindruekerneolie stuetemperatur250 g
-
æggeblomme stuetemperatur1
-
hvidvinseddike15 g
-
vand1 tsk
-
dijonsennep1 tsk
-
salt½ tsk
-
hvid peber, stødt1 knivspids
Hårdkogte æg
-
æg, store koldt fra køleskabet6
-
vand til at fylde op til 1 liter mærket i røreskålen
-
vand, koldt for at afkøle æg
-
isterninger 2 store bakker
Fyld
-
dijonsennep7 g
-
skalotteløg hakket7 g
-
tabasco3 - 5 dråber
-
sort peber, friskkværnet
-
salt til at krydre, efter smag
-
paprika til pynt
-
purløg, frisk hakket, til pynt
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
238 kcal /
995 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
157 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen