
Urządzenia i Akcesoria
Fyldte æg (Devilled eggs)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 stykker
Składniki
Hjemmelavet mayonnaise
-
vindruekerneolie stuetemperatur250 g
-
æggeblomme stuetemperatur1
-
hvidvinseddike15 g
-
vand1 tsk
-
dijonsennep1 tsk
-
salt½ tsk
-
hvid peber, stødt1 knivspids
Hårdkogte æg
-
æg, store koldt fra køleskabet6
-
vand til at fylde op til 1 liter mærket i røreskålen
-
vand, koldt for at afkøle æg
-
isterninger 2 store bakker
Fyld
-
dijonsennep7 g
-
skalotteløg hakket7 g
-
tabasco3 - 5 dråber
-
sort peber, friskkværnet
-
salt til at krydre, efter smag
-
paprika til pynt
-
purløg, frisk hakket, til pynt
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
238 kcal /
995 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
157 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
1 Std.
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen