猪肉葱花炒蛋
TM6 TM5

猪肉葱花炒蛋

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 20 克 油
  • 150 克 去皮五花肉 ,切薄片
  • 5 克 姜 ,切丝
  • 10 克 生抽
  • 2 克 老抽 ,约½茶匙
  • 2 克 白砂糖 ,约½茶匙
  • 3 根 葱 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2353.8 kJ / 562.6 kcal
Białko
14.6 g
Węglowodany
2.3 g
Tłuszcz
55.1 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Błonnik
0.2 g
Sód
338 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy