Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 20 克 油
- 150 克 去皮五花肉 ,切薄片
- 5 克 姜 ,切丝
- 10 克 生抽
- 2 克 老抽 ,约½茶匙
- 2 克 白砂糖 ,约½茶匙
- 3 根 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2353.8 kJ / 562.6 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 55.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 338 mg