Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 克 猪里脊肉 ,切片
- 1 小撮 盐
- 5 克 料酒
- 2 块 红腐乳
- 20 克 油
- 2 片 姜 ,切丝
- 20 克 醋
- 5 克 生抽
- 10 克 红腐乳汁
- 5 克 麻油
- 5 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1027.7 kJ / 245.7 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Błonnik
- 0.1 g