Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 海鱼干 ,泡软后沥干水分
- 20 克 虾米 ,泡软后沥干水分
- 100 克 新鲜鱿鱼须 ,切小块
- 20 克 蒜头
- 10 克 姜 ,切片
- 500 克 猪肋排 ,切块,选择带软骨多的
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 油
- 1 茶匙 淀粉
- 1 汤匙 蒸鱼豉油
- 700 克 水 ,蒸煮用
- 香菜 ,适量,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1896.3 kJ / 453.3 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 37.8 g
- Błonnik
- 0 g