Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 蒜瓣
- 25 克 新鲜姜
- 100 克 小红葱
- 3 支 芫荽根
- 50 克 含盐牛油
- 2 茶匙 盐
- 800 克 全鸡腿, 切成5块
- 1000 克 水
- 350 克 半熟印度香米, 洗净
- 30 克 莎拉叶
- 2 个 番茄 ,切片
- 2 条 小黄瓜 ,切片
- 辣椒酱 (参考贴士)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 962 mg