韓式泡菜鮪魚拌肉片
TM6

韓式泡菜鮪魚拌肉片

(Brak ocen)

Składniki

  • 2 顆 蛋
  • 水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克 水
  • 300 克 豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)
  • 140 克 罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾
  • 120 克 韓式泡菜
  • 洋蔥 ,切絲
  • 小黃瓜 ,切粗條

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2117.6 kJ / 506.1 kcal
Białko
21.1 g
Węglowodany
1.9 g
Tłuszcz
45.3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
0.9 g
Sód
301.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy