韓式泡菜鮪魚拌肉片

韓式泡菜鮪魚拌肉片

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 2 顆
  • 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)
    300 克
  • 罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾
    140 克
  • 韓式泡菜
    120 克
  • 洋蔥 切絲
  • 小黃瓜 切粗條

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 301.8 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 2117.6 kJ / 506.1 kcal
Tłuszcz 45.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...