
Urządzenia i Akcesoria
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)300 克
-
罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾140 克
-
韓式泡菜120 克
-
洋蔥 ,切絲
-
小黃瓜 ,切粗條
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
506.1 kcal /
2117.6 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
45.3 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Sód
301.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan