
Urządzenia i Akcesoria
風乾蕃茄藜麥沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
三色藜麥100 克
-
水200 克
-
油10 克
-
鹽1 茶匙
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
油漬風乾番茄 ,瀝乾100 克
-
香菜5 克
-
巴薩米克醋10 克
-
糖½ 茶匙
-
番茄 ,切小丁75 克
-
蘿蔓生菜 ,切碎200 克
-
小黃瓜 ,切丁1
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
216.5 kcal /
905.7 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
38.4 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
653.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan