Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 三色藜麥
- 200 克 水
- 10 克 油
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 100 克 油漬風乾番茄 ,瀝乾
- 5 克 香菜
- 10 克 巴薩米克醋
- ½ 茶匙 糖
- 75 克 番茄 ,切小丁
- 200 克 蘿蔓生菜 ,切碎
- 1 小黃瓜 ,切丁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 905.7 kJ / 216.5 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 653.3 mg