
Urządzenia i Akcesoria
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鹹蛋黃5 顆
-
料理米酒15 克
-
油10 克
-
糖5 克
-
鹽1 小撮
-
水1000 克
-
鹽½ 茶匙
-
玉米筍 ,斜切段100 克
-
龍鬚菜 ,去除較老的粗梗,切段300 克
-
腐竹 ,預先泡水泡軟35 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
275.3 kcal /
1151.8 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
471.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

爽口輕食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan