鹹蛋黃拌腐竹時蔬
TM6 TM5

鹹蛋黃拌腐竹時蔬

(Brak ocen)

Składniki

  • 5 顆 鹹蛋黃
  • 15 克 料理米酒
  • 10 克 油
  • 5 克 糖
  • 1 小撮 鹽
  • 1000 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 100 克 玉米筍 ,斜切段
  • 300 克 龍鬚菜 ,去除較老的粗梗,切段
  • 35 克 腐竹 ,預先泡水泡軟

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1151.8 kJ / 275.3 kcal
Białko
17.1 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
17.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
2.1 g
Sód
471.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy