鹹蛋黃拌腐竹時蔬

鹹蛋黃拌腐竹時蔬

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鹹蛋黃
    5 顆
  • 料理米酒
    15 克
  • 10 克
  • 5 克
  • 1 小撮
  • 1000 克
  • ½ 茶匙
  • 玉米筍 ,斜切段
    100 克
  • 龍鬚菜 ,去除較老的粗梗,切段
    300 克
  • 腐竹 ,預先泡水泡軟
    35 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 275.3 kcal / 1151.8 kJ
Białko 17.1 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 471.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...