Urządzenia i Akcesoria
Sorbet au melon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
50 - 80 g de sucre en poudre
-
500 g de melon coupé en morceaux préalablement congelés (voir "Conseil(s)")
-
2 c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
-
1 blanc d'œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.1 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
455.3 kJ /
108.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Autour du melon
13 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Chinois des Rois à la frangipane
2 godz.
Dessert express aux fraises
5 min
Chantilly
5 min
Jus d'orange
5 min
Tartelettes aux spaghetti de pomme
Brak ocen
Coupe des îles
10 godz. 30 min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35 min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Sorbet de fruits rouges
10 min
Petits pains vapeur au chorizo
2 godz.
Sorbet à la framboise
15 min
Pain de seigle facile au levain
4 godz. 35 min