Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure

Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 150 g di broccoli in piccole cimette
  • 2 pizzichi di sale
  • 50 g di scalogno
  • 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco
  • 2 di cipollotti con il verde
  • 200 g di grano duro, parboiled (ad es. ebly)
  • 150 g di carote
  • 150 g di rapanelli rossi
  • 150 g zucchina
Vinaigrette
  • ¾ di cucchiaino di senape
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di zucchero
    1 cucchiaino di miele
  • 50 g di acqua
  • 70 g di aceto di vino rosso
    70 g di aceto di vino bianco
  • 130 g di olio vegetale
Impiattamento
  • 265 g di mais dolce in scatola sgocciolato
  • sale per aromatizzare
  • pepe macinato per aromatizzare
  • aceto di vino rosso per aromatizzare
    aceto di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 7113.3 mg
Białko 41.4 g
Kalorie 9452.6 kJ / 2259.2 kcal
Tłuszcz 138.7 g
Błonnik 46.8 g
Tłuszcz nasycony 20.1 g
Węglowodany 249.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...