
Urządzenia i Akcesoria
Dutch Baby (pieczony naleśnik) na napoju roślinnym z kremem daktylowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 porcje
Składniki
-
daktyli, suszonych, bez pestek50 g
-
gorąca woda do namoczenia daktyli
-
migdałów, blanszowanych30 g
-
kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna1 łyżeczka
-
napoju owsianego Inka®180 g
-
jajka3
-
mąki orkiszowej, białej100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
-
masła miękkiego1 łyżka
-
mieszane owoce, świeże do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
546 kcal /
2284.5 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
69.7 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
188.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gofry proteinowe
25 min
Wytrawny naleśnik dutch baby z serem kanapkowym
45 min
Gryczano-orkiszowe placki z bananem
25 min
Gofry z wędzonym łososiem i puszystym serem feta
45 min
Pieczony naleśnik z owocami i jogurtem (Dutch Baby)
35 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Placki z ricotty z sosem z suszonych owoców
1 godz. 25 min
Pieczona owsianka z borówkami i orzechami
1 godz.
Placki z serka wiejskiego z sosem owocowym
30 min
Omlet à la leśny mech
15 min
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15 min
Pieczona owsianka z czekoladą i owocami jagodowymi
30 min