Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina de trigo
- 35 g de aceite de oliva
- 125 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 100 g de remolacha cruda sin los extremos (aprox. Ø 3- 5 cm)
- 150 g de calabacín sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
- 100 g de batata sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en tiras de 5x0.5 cm
- 150 g de crème fraîche
- 150 g de queso feta desmenuzado
- 50 g de nueces en mitades troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2208.8 kJ / 527.9 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 59.1 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 538.4 mg
Alternatywne przepisy
Salmón al horno con cintas de calabacín
Brak ocen
Conoce Thermomix®
1h 30min
Cóctel especiado navideño
30 min
Langosta asada rellena
45 min
Sandwich arcoíris
40min
Sushi rosa con verduras y salsa de aguacate y wasabi
1 godz. 15 min
La granja de huevos
40min
Pavlovas veganas
3 Std. 30 Min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 godz.
Ensalada templada de patata (Pelar)
45 min
Hamburguesa de rape y salmón
45 min
Ensalada de patatas con vinagreta de hierbas
45 min