Urządzenia i Akcesoria
Glace à la violette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
425 g
Składniki
La veille
-
2 jaunes d'œufs
-
10 g de sucre en poudre
-
250 g de lait entier
-
75 g de sirop de violette
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
colorant alimentaire violet (quelques gouttes)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
42.6 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
748.5 kJ /
178.9 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Riz sauté au porc doré et poivrons colorés
1 godz.
Dessert express aux fraises
5 min
Granité champagne limonade
5 min
Wrap au bœuf et sauce burger
40 min
Mojito à la bière
5 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Cocktail Bellini
5 min
Tartinade de fromage à l'italienne
4 godz. 10 min
Cocktail jamaïcain
10 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Dessert express aux fraises
5 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min