Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 900 g di controfiletto di manzo (1 pezzo, spessore minimo 3 cm)
- 1 - 2 cucchiaini di sale a piacere
- 1 - 2 cucchiaini di pepe nero macinato fresco a piacere
- di olio di oliva per il rivestimento
Mojo Verde
- 6 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, foglie e steli, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, foglie e steli, in pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 90 g di olio di oliva
- 30 g di aceto di vino rosso
- 150 - 200 g di peperone verde, a pezzi grossolani, a piacere
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
Roast beef e patate novelle
- 500 g di acqua
- 800 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2886 kJ / 689 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2695 mg
Alternatywne przepisy
Budino alla zucca
50 menit
Strudel di couscous e verdure con salsa allo yogurt
50 menit
Sciroppo per tè freddo
30 min
Roastbeef
35 Min
Risotto alla milanese
30 min
Frozen Sangria (Maiorca)
4 godz. 10 min
Insalata di riso
40 min
Stufato di agnello
50 menit
Torta di mele con crumble (TM6)
2j 30 menit
Tartare di carne
30 min
Noodles con verdure
30 min
Pane a torciglione veloce
40 min