Gelato allo yogurt e pesche

Gelato allo yogurt e pesche

4.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di zucchero
  • 500 g di pesche sbucciate, tagliate in quattro, congelate (v. Consigli)
  • 150 g di yogurt naturale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2 g
Kalorie 435 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...