Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
240
gramů rýže, hnědé
lub 240 gramů bílé krátkozrnné rýže - 100 gramů datlí, bez pecky
- 140 gramů jablek (jakékoliv odrůdy), na čtvrtky
- 60 gramů olivového oleje, plus extra na vymazání
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce psyllia
- ½ čajové lžičky soli
- 80 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
- 4 vejce
- 100 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 723 kJ / 172 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 201.8 mg
Alternatywne przepisy
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1 Std. 20 Min
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Veganské brownies s batáty
1 Std.
Lněné bezlepkové pečivo
1 Std.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Ovocný koláč z banánové mouky
45min
Jablečno-ořechové muffiny
45min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40min
Veganský banánovo-kokosový koláč
1 Std. 20 Min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 Std. 25 Min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45min
Tahini
25 Min