Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
240
gramů rýže, hnědé
lub 240 gramů bílé krátkozrnné rýže - 100 gramů datlí, bez pecky
- 140 gramů jablek (jakékoliv odrůdy), na čtvrtky
- 60 gramů olivového oleje, plus extra na vymazání
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce psyllia
- ½ čajové lžičky soli
- 80 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
- 4 vejce
- 100 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 723 kJ / 172 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 201.8 mg
Alternatywne przepisy
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Vařená quinoa
15min
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30min
Ovesné mléko
1h 10min
Hummus
5min
Salát z červené řepy
10min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 Min
Massaman curry s kuřecím masem
1 Std. 40 Min
Klasický flapjack
55min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min