Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limetky, chemicky neošetřené
- 1 svazek čerstvé pažitky
- 50 gramů nesolených pražených burských oříšků
- 150 gramů cibule, napůl
- 15 gramů másla
- 480 gramů konzervovaných máslových fazolí, okapaných, opláchnutých
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička čerstvě umletého pepře
- 1 čajová lžička sušené saturejky
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu
- ¼ čajové lžičky kari
- ¼ čajové lžičky kurkumy
- 100 gramů bílého vína
- 1 květák (cca 600–700 gramů), košťál na kousky, zbytek na růžičky (cca 2–3 cm)
- 150 gramů smetany
- 10 gramů medu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Hrášková kaše
13min
Květákovo-špenátové lasagne
1 godz. 45 min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Cizrnové karbanátky
11 godz. 10 min
Dal makhani
13h 20min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1h 15min
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min