Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g pere Conference, sau asemănătoare, tăiate în jumătăți, fără cotoare, fără semințe, fără codițe
- 150 g salată romană pitică, andive sau salată asemanătoare, tăiată jumătăți, pentru a încăpea în tubul de alimentare
- 1 lingură ulei de nuci
- 50 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite și tocate
- 150 g brânză Danish Blue, fărâmițată
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 460.9 mg