Urządzenia i Akcesoria
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 cups
Składniki
Sweet chilli sauce
-
red chilli sauce2 tbsp
-
tomato ketchup1 tbsp
-
sugar30 g
-
water100 g
-
½ tsp cornstarchpotato starch½ tsp
Rice tube puddings
-
450 g white short-grain rice, (e.g. sushi rice)white glutinous short-grain rice450 g
-
soy sauce50 g
-
sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
pork meat, lean, sinew free cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
oil30 g
-
20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in stripsdried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips,12 - 15
-
dried small shrimp (opcjonalnie)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander roughly chopped, to garnish5 sprigs
-
peanuts, roasted, unsalted roughly chopped, to garnish10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 cup
Białko
12 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Chilli Lime Sauce
5 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Cheese and Walnut Patties
Brak ocen