Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- 15 g onion skins, red
- water, to fill to 1 l mark
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtè with Riesling
3 Std.
Tuna mousse
10min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Tuna dip
15min
Green coloured eggs
55 min
Yellow coloured eggs
Brak ocen
Tuna dip
15min
Cheese mousse
10min
Polenta
25 min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min