Urządzenia i Akcesoria
Pearl rice meatballs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 pieces
Składniki
-
200 g sushi ricewhite glutinous rice200 g
-
pork belly meat, boneless, skinless cut in pieces (5 cm) (see variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushrooms, soaked (see tip)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g),3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, cut in halvesfresh water chestnuts skinned, cut in halves,20 g
-
fresh ginger thinly sliced5 - 10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
cornstarch1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Strawberry Shortcake
1 godz. 30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9 godz. 15 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Honey loquat paste
1 godz.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min