Urządzenia i Akcesoria
Dim sum 'Shao mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Prawn Chive Dumplings
1 godz. 30 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Steamed Siew Mai
5 godz.
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.