
Urządzenia i Akcesoria
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
米酒1 大匙
-
日式醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
豬五花火鍋肉片200 克
-
白蘿蔔 ,去皮,垂直切半300 克
-
水415 克
-
芥末籽醬15 克
-
白味噌30 克
-
日式美乃滋15 克
-
青蔥 ,取蔥綠,切絲
-
辣油
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
363.5 kcal /
1520.9 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
760.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan