白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬

白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 米酒
    1 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 豬五花火鍋肉片
    200 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,垂直切半
    300 克
  • 415 克
  • 芥末籽醬
    15 克
  • 白味噌
    30 克
  • 日式美乃滋
    15 克
  • 青蔥 ,取蔥綠,切絲
  • 辣油

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 363.5 kcal / 1520.9 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 6.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 760.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...