Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zupa krem i pulpety z indyka w sosie
45 min
Grzanki z ubijaną fetą, cukinią i suszonymi pomidorami (TM5)
30 min
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1 h 20 min
Gotowanie makaronu (TM7)
20 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6, TM7)
20 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Tzatziki z tartych ogórków z miętą (TM6)
45 min
Zupa krem z zielonej sałaty
20 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 h 5 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 h 5 min
Mini panettone (Thermomix® Nester)
3 h 30 min