Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Thermomix® Party
1 godz. 30 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Jajka sadzone (Thermomix® Nester)
15 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 godz. 5 min
Suflety ciasteczkowe z sosem kawowym
1 godz.
Galaretki z owocami
1 godz. 35 min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25 min
Zupa krem z zielonej sałaty
20 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min