Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
TM6

Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

5.0 (1 ocena)

Składniki

Marinado de la picaña

  • 1 picaña de res

Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle

  • 700 g de agua
  • 600 g de papas cambray
  • 400 g de cebollas cambray, sin tallo
  • 210 g de queso crema
  • sal fina, al gusto
  • 135 g de crema ácida
  • 30 g de puré de chile chipotle adobado
  • hojas de hojas de cilantro, frescas

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
9609 kJ / 2288 kcal
Białko
99 g
Węglowodany
215 g
Tłuszcz
117 g
Tłuszcz nasycony
40 g
Błonnik
61 g
Sód
23133 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy