Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinado de la picaña
- 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
- 700 g de agua
- 600 g de papas cambray
- 400 g de cebollas cambray, sin tallo
- 210 g de queso crema
- sal fina, al gusto
- 135 g de crema ácida
- 30 g de puré de chile chipotle adobado
- hojas de hojas de cilantro, frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 9609 kJ / 2288 kcal
- Białko
- 99 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 117 g
- Tłuszcz nasycony
- 40 g
- Błonnik
- 61 g
- Sód
- 23133 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Dedos de pollo horneados
45min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3h 40min
Pan con queso y peperoni
1h 30min
Tortitas de papa rallada
35 Min
Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)
50min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30 min
Botana de Día de Muertos
35 Min
Pastel de sushi
1h
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Cowboy
50min