Concentrado de caldo de carne

Concentrado de caldo de carne

4.8 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
500 gramos

Składniki

  • 300 g de trozos de carne, sin nervios ni hueso
  • 300 g de mezcla de verduras (p.ej. apio, zanahoria, cebolla, ajo, jitomate), en trozos
  • 4 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. salvia, romero), sólo las hojas
  • 1 diente de ajo pelado
  • 150 g de sal gruesa
  • 30 g de vino tinto
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 clavo de olor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 gramos

Sód 58984.3 mg
Białko 73.8 g
Kalorie 2324 kJ / 555.5 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...