辣拌杏鮑菇

辣拌杏鮑菇

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份

Składniki

  • 青蔥 ,切蔥花
    15 克
  • 熟白芝麻
    1 ½ 茶匙
  • 朝天椒 ,切圈
    5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 25 克
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 400 克
  • 杏鮑菇 ,剝成長條
    350 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 白醋
    1 ½ 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 香菜 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 66.1 kcal / 276.3 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 160.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...