
Urządzenia i Akcesoria
辣拌杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份
Składniki
-
青蔥 ,切蔥花15 克
-
熟白芝麻1 ½ 茶匙
-
朝天椒 ,切圈5 克
-
蒜頭10 克
-
油25 克
-
花椒粒1 茶匙
-
水400 克
-
杏鮑菇 ,剝成長條350 克
-
醬油1 大匙
-
白醋1 ½ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
香菜 (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
66.1 kcal /
276.3 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
160.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan