Urządzenia i Akcesoria
Helado de praliné
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 porciones
Składniki
Praliné
-
130 g de azúcar
-
250 g de agua
-
130 g de almendras troceadas
Helado
-
3 huevos
-
1 pizca de sal
-
200 g de crema para batir (30-40% grasa) bien fría
-
1 lata de leche condensada (aprox. 370 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
14 g
Kalorie
2461 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Treinta.30
90 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Soufflé de Grand Marnier
35 min
Masa Danesa
15 godz.
Fondue suiza de queso
15 min
Helado de dulce de leche
12 godz.
Souffle de queso gruyere
40 min
Macarrones de chocolate
24 godz.
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 min
Mousse de chocolate
30 min
Aderezo de ajo japonés
10 min
Sabayón
15 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min