Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura seca instantánea - 400 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 300 g de queso mozzarella, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de champiñones
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de salsa de jitomate
- 300 g de atún en aceite, escurrido
- 250 g de salmón ahumado
- 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2322 kJ / 553 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Agua de Horchata
5 min
Caldo loco huasteco
1 godz.
Mousse de frutas
3 Std.
Arroz en caldo de jitomate
30min
Pizza Margarita
2 godz. 10 min
Barritas tricolor de palomitas
30min
Jitomates rellenos de salmón
20min
Macarrones de chocolate
24h
Tartaletas con manzana, mandarina y menta
1 godz.
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Arroz Boliviano
45min