![Pizza Marina Pizza Marina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06FFA0E8-9422-4A41-9D20-9CF3526D92F0/Derivates/877FA7F7-CAFB-4C3A-B919-C1D099157FF2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 1 sobre de levadura seca instantánea - 400 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 300 g de queso mozzarella, en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de champiñones
- 1 cucharada de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de salsa de jitomate
- 300 g de atún en aceite, escurrido
- 250 g de salmón ahumado
- 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2322 kJ / 553 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pizza Margarita
2h 10min
Tortitas de papa
1h
Pizza hawaiana en salsa BBQ
1h 30min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Martini de mango y blueberry
5min
Souffle de chocolate
1h
Besos de dama
1h
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Ceviche peruano
30min
Albóndigas de atún
1h 20min
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1h 10min