Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de manzana
1 godz.
Fumet de pescado y gambas
20 min
Croquetas de bacalao con pasas
8 Std. 45 Min
Bizcocho borracho
3h 45 min
Hojaldre de romeritos
2h
Magdalenas
1h 20min
Tarta de queso
2h 30 min
Pudín de pan
3 Std.
Lasaña
1h 10min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Cheesecake de naranja al Varoma
7 Std.
Croquetas de jamón serrano
10h