Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa bechamel
15min
Croquetas de bacalao con pasas
8h 45min
Paté de jamón
5 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Lasaña
1h 10min
Natilla de café
40min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2h
Garbanzos con Bacalao
30min
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Croquetas de gambas
9u. 10min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.