Urządzenia i Akcesoria
Pan de barra
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 29 godz.
3 pieza
Składniki
Masa fermentada
-
250 g de harina
-
160 g de agua mineral
-
5 g de levadura prensada fresca1 cucharadita de levadura seca instantánea (3 g)
Masa de pan de barra
-
500 g de harina
-
340 g de agua
-
5 g de levadura prensada fresca1 cucharadita de levadura seca instantánea (3 g)
-
10 - 15 g de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
36.53 g
Kalorie
4858 kJ /
1162 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
13.65 g
Węglowodany
241.62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panecillos integrales
3 godz. 40 min
Hogaza rústica
24 godz.
Baguettinas
4 godz. 5 min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Pan rústico
2 godz.
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 godz. 30 min
Pan de maíz (Broa)
2 godz. 20 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan con levadura química
30 min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Hogaza exprés
50 min
Pan blanco
1 godz. 40 min