Pan de barra

Pan de barra

4.5 15 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 29 godz.
3 pieza

Składniki

Masa fermentada
  • 250 g de harina
  • 160 g de agua mineral
  • 1 cucharadita de levadura seca instantánea (3 g)
    5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
  • 500 g de harina
  • 340 g de agua
  • 1 cucharadita de levadura seca instantánea (3 g)
    5 g de levadura prensada fresca
  • 10 - 15 g de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 36.53 g
Kalorie 4858 kJ / 1162 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 13.65 g
Węglowodany 241.62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...