Pan de barra
TM31 TM5 TM6

Pan de barra

4.5 (15 ocen)

Składniki

Masa fermentada

  • 250 g de harina
  • 160 g de agua mineral
  • 1 cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
    lub 5 g de levadura prensada fresca

Masa de pan de barra

  • 500 g de harina
  • 340 g de agua
  • 1 cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
    lub 5 g de levadura prensada fresca
  • 10 - 15 g de sal

Wartości odżywcze
na 1 pieza
Kalorie
4858 kJ / 1162 kcal
Białko
36.53 g
Węglowodany
241.62 g
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
13.65 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy