Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
lub 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
lub 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Białko
- 36.53 g
- Węglowodany
- 241.62 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 13.65 g