Urządzenia i Akcesoria
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
Pickled fruit
744 godz. 45 min
Candied spiced pumpkin
24 godz. 30 min
White chocolate pistachio shake
Brak ocen
Spelt bread
26 godz.
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Lemonade
10 min