Urządzenia i Akcesoria
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
979.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Vegan ube ice cream
24 godz. 10 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Creamy yoghurt ice cream
24 godz. 10 min
Shakshuka
50 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min