![Pasta fresca sin gluten Pasta fresca sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3A37541-0C44-4255-AB6D-2551CE46F33E/Derivates/9383D0F2-D1A3-4368-B181-E14F73C00251.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1350 kJ / 322 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1288.3 mg
Alternatywne przepisy
Rosquillas americanas sin gluten
2 godz. 30 min
Crêpes sin gluten
45 Min
Lasaña sin gluten
2h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Piadinas sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5 Std.
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5 Std.