Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
560 g

Składniki

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 1288.3 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 1350 kJ / 322 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 37.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...