Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
560 g

Składniki

  • de agua
    80 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de sal (y algo más para hervir la pasta)
    1 cucharada rasa
  • huevos (M)
    2
  • de harina sin gluten Farina Schär®
    300 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 322 kcal / 1350 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 37.9 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 1288.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...