Pasta fresca sin gluten
TM5 TM6

Pasta fresca sin gluten

2.4 (16 ocen)

Składniki

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1350 kJ / 322 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
37.9 g
Tłuszcz
17.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
5.1 g
Sód
1288.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy