Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1350 kJ / 322 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1288.3 mg
Alternatywne przepisy
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Ñoquis de Suabia (sin gluten)
30min
Piadinas sin gluten
45min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min