Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 4 huevos (tamaño L)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 457 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta fresca de espinacas
25 min
Masa madre de trigo
96 Std.
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Bagels
2h
Ñoquis de patata
50min
Pasta fresca al huevo con espinacas
30min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Baguette
3 godz. 45 min
Masa de pasta fresca
1h
Pasta fresca básica
25 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Masa para pasta fresca
1h