Plumcake salato con Emmental e spinaci

Plumcake salato con Emmental e spinaci

4.1 152 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 10 g di burro
  • 150 g Emmental a pezzi
  • 4 uova
  • 200 g di latte
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (15 g circa)
  • 50 g di spinaci freschi in foglia a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.7 g
Kalorie 1736 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...