Parfait de turrón con coulis de frutos rojos

Parfait de turrón con coulis de frutos rojos

4.6 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

Parfait de turrón
  • de turrón de Jijona blando (en trozos)
    300 g
  • de leche
    200 g
  • yemas de huevo
    6
  • claras de huevo
    6
  • de azúcar
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
Coulis de frutos rojos
  • de frutos rojos frescos variados
    130 g
    130 g de frutos rojos congelados variados
  • de azúcar
    75 g
  • de zumo de limón
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 466 kcal / 1950 kJ
Białko 11.97 g
Tłuszcz 25.12 g
Węglowodany 48.08 g
Błonnik 3.84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...