Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parfait de turrón
- 300 g de turrón de Jijona blando (en trozos)
- 200 g de leche
- 6 yemas
- 6 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
Coulis de frutos rojos
-
130
g de frutos rojos frescos variados
lub 130 g de frutos rojos congelados variados - 75 g de azúcar
- 1 cucharada de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 11.97 g
- Węglowodany
- 48.08 g
- Tłuszcz
- 25.12 g
- Błonnik
- 3.84 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Semifrío de crema de whisky
1h
Minicheesecakes con mango
2 godz. 35 min
Milhojas de turrón y crema de anís
11h
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4 Std. 50 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50 min
Tarta de frambuesas y chocolate
7sa
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min