Parfait de turrón con coulis de frutos rojos

Parfait de turrón con coulis de frutos rojos

4.6 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

Parfait de turrón
  • 300 g de turrón de Jijona blando (en trozos)
  • 200 g de leche
  • 6 yemas de huevo
  • 6 claras de huevo
  • 150 g de azúcar
  • 200 g de nata (35% de grasa)
Coulis de frutos rojos
  • 130 g de frutos rojos frescos variados
    130 g de frutos rojos congelados variados
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharada de zumo de limón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 11.97 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 25.12 g
Błonnik 3.84 g
Węglowodany 48.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...