Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parfait de turrón
- 300 g de turrón de Jijona blando (en trozos)
- 200 g de leche
- 6 yemas
- 6 claras de huevo
- 150 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
Coulis de frutos rojos
-
130
g de frutos rojos frescos variados
lub 130 g de frutos rojos congelados variados - 75 g de azúcar
- 1 cucharada de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 11.97 g
- Węglowodany
- 48.08 g
- Tłuszcz
- 25.12 g
- Błonnik
- 3.84 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de queso con coulis de arándanos
1 godz. 30 min
Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons
4h 30min
Tiramisú
5h 20min
Tiramisú de fresas
2 godz. 10 min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45min
Flan de queso con mousse de arándanos
1h
Panna cotta
6h 10min
Minicheesecakes con mango
2h 35min
Tiramisú de frutos del bosque
1 Std. 50 Min
Rillettes de cerdo
2 godz. 10 min
Mousse de crema de orujo
2h
Panna cotta de arándanos
6h 20min