Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g açúcar
- 50 g avelã
- 170 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 500 g leite
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1091 kJ / 261 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
1 Std. 20 Min
Cacau quente
10 Min
Laranjada
5 Min
Semifrio de leite condensado e honeycomb
2h 35min
Sumo de laranja, cenoura e chia
5 Min
Bolo de chocolate de colher
1h
Chocolate quente
10 Min
Molho de cacau
20 Min
Bolo gelado de chocolate e coco
9h
Chocolate quente dos Incas
40 Min
Iogurte natural com leite condensado
10 Std.
Limonada de morango
5 Min