Urządzenia i Akcesoria
Higos con miel y requesón
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porciones
Składniki
-
1500 g de leche entera
-
50 g de jugo de limón
-
500 g de higos
-
1 ramita de romero sólo las hojas
-
8 flores de lavanda
-
50 g de miel de abeja
-
250 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
768 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Yogur de leche de oveja TM6
Brak ocen
Helado de queso de cabrales con sopa de manzana
7 godz. 50 min
Yogur de coco
Brak ocen
Mermelada de fresa
15 min
Atole de higo
25 min
Yogur con compota de fresas e higos
13 godz.
Salsa de tamarindo
40 min
Atole champurrado
20 min
Atole de Piña
25 min
Rollo de guayaba
2 godz. 30 min
Atole de amaranto
20 min
Mermelada de fresa
55 min