Urządzenia i Akcesoria
Higos con miel y requesón
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porciones
Składniki
-
1500 g de leche entera
-
50 g de jugo de limón
-
500 g de higos
-
1 ramita de romero sólo las hojas
-
8 flores de lavanda
-
50 g de miel de abeja
-
250 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
768 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mermelada de jitomate
30 min
Champagne con gelatina
4 godz. 30 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Mantequilla de cítricos
10 min
Gelatina de queso y piña
4 godz.
Atole de Piña
25 min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Atole champurrado
20 min
Atole de higo
25 min
Crema de maracuyá
10 min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min