Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g de masa hojaldre, muy fría
- leche, la necesaria para barnizar
- semillas de ajonjolí, el necesario para decorar
- 110 g de tocino ahumado, en trozos
- 280 g espárragos verdes, en trozos de 1 cm
-
100
g de queso ricotta
lub 100 g de queso de cabra - 150 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 3 ramita de tomillo fresco, deshojado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3066 kJ / 730 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Affogato chocolatoso
10 Min
Carlota de durazno
5h
Tarta de mousse de chocolate
12 Std. 30 Min
Flan de naranja
5h
Natilla de café
40min
Dulce de leche
2h
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Souffle de chocolate
1 Std.
Gnoccis con prosciutto
1 Std. 20 Min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 Std. 20 Min
Pastel de pistache
1 Std. 20 Min
Tortas de papa alemanas
45min