Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron

Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
20 piezas

Składniki

  • 200 g de mantequilla
  • 40 g de azúcar glass
  • 10 g de cocoa en polvo
  • 1 cucharadita de café soluble
  • 10 g de ron
  • 20 higos frescos
  • 200 g de chocolate amargo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 2 g
Kalorie 678 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...