Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mantequilla
- 40 g de azúcar glass
- 10 g de cocoa en polvo
- 1 cucharadita de café soluble
- 10 g de ron
- 20 higos frescos
- 200 g de chocolate amargo
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Gelatina de queso y piña
4sa
Mole de huitlacoche
20min
Delicias de coco
1h 30min
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Peras con chocolate y chile morita
40min
Gelatina de mango
15min
Pastel de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Clafoutis de higo
1h 30min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35min
Botana de atún ahumado
10min
Dulce de camote
1h 15min