越式牛柳粒

越式牛柳粒

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 魚露
    2 大匙
  • 2 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 牛腰內肉 切粒
    180 克
  • 2 大匙
  • 洋蔥 切塊
    60 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 黑胡椒粗粒
    1 大匙
  • 美生菜 洗淨擦乾
    8 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 286 kcal / 1198 kJ
Białko 6.815 g
Tłuszcz 24.944 g
Węglowodany 8.246 g
Błonnik 1.628 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...