
Urządzenia i Akcesoria
越式牛柳粒
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
魚露2 大匙
-
糖2 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
牛腰內肉 切粒180 克
-
油2 大匙
-
洋蔥 切塊60 克
-
蒜頭3 粒
-
黑胡椒粗粒1 大匙
-
美生菜 洗淨擦乾8 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
286 kcal /
1198 kJ
Białko
6.815 g
Tłuszcz
24.944 g
Węglowodany
8.246 g
Błonnik
1.628 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan