Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 大匙 魚露
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉
- 180 克 牛腰內肉, 切粒
- 2 大匙 油
- 60 克 洋蔥, 切塊
- 3 粒 蒜頭
- 1 大匙 黑胡椒粗粒
- 8 片 美生菜, 洗淨擦乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Białko
- 6.815 g
- Węglowodany
- 8.246 g
- Tłuszcz
- 24.944 g
- Błonnik
- 1.628 g