
Urządzenia i Akcesoria
五花肉刈包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 塊
Składniki
紫高麗菜和紅蘿蔔沙拉
-
鹽味烤花生100 克
-
新鮮香菜1 把
-
紫高麗菜 ,切塊100 克
-
紅蘿蔔 ,切塊50 克
-
香油20 克
-
黑糖10 克
-
乾辣椒碎片¼ 茶匙
麵糰
-
水175 克
-
乾酵母粉 (7克)1 包
-
黑糖10 克
-
麵粉350 克
-
葵花油10 克
-
鹽¼ 茶匙
紅燒肉和組合刈包
-
蒜頭2 粒
-
薑 ,切薄片30 克
-
葵花油 ,多備一點20 克
-
紫洋蔥 ,切半,切條100 克
-
去皮五花肉 ,切片 (2-3公分)600 克
-
黑糖20 克
-
大茴香籽粉1 茶匙
-
米酒100 克
-
醬油100 克
-
水50 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
711 kcal /
2976 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Sód
971 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan