Pizza sin gluten en sartén

Pizza sin gluten en sartén

4.1 70 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de garbanzos secos
    80 g
  • huevos (L)
    2
  • de leche
    20 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de orégano seco
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de salsa de tomate
    40 g
  • de dados de beicon (consultar lista FACE)
    60 g
  • de champiñones laminados en conserva
    50 g
  • de queso cheddar rallado
    40 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 254 kcal / 1063 kJ
Białko 14.52 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...