鮭魚韃靼

鮭魚韃靼

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 人份

Składniki

  • 粉紅胡椒粒 多備一些裝飾用
    1 茶匙
  • 新鮮蒔蘿 只取葉子, 可多備一些裝飾用
    2 支
  • 新鮮鮭魚肉片 去皮, 分成三等份
    300 克
  • 萊姆汁
    40 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 烏斯特調味醬
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 水田芥 或任何生菜
    100 克
  • 新鮮蒔蘿 只取葉子, 可多備一些裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 111 kcal / 463 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...