Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 茶匙 粉紅色胡椒粒, 多備一些裝飾用
- 2 支 新鮮蒔蘿, 只取葉子, 可多備一些裝飾用
- 300 克 新鮮鮭魚肉片, 去皮, 分成三等份
- 40 克 萊姆汁
- 2 大匙 橄欖油
- ½ 茶匙 烏斯特調味醬
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 100 克 水田芥, 或任何生菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 463 kJ / 111 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7 g