紅蘿蔔沙拉

紅蘿蔔沙拉

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 500 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 紅蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • 新鮮香菜 洗淨切碎
    10 根
  • 橄欖油
    3 大匙
  • 匈牙利甜紅椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 萊姆汁
    10 克
  • 松子 ,先以150℃烤10分鐘
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 147 kcal / 617 kJ
Białko 1.023 g
Tłuszcz 11.732 g
Węglowodany 10.045 g
Błonnik 2.099 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...