
Urządzenia i Akcesoria
紅蘿蔔沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
紅蘿蔔 洗淨去皮,切塊(約2公分)300 克
-
新鮮香菜 洗淨切碎10 根
-
橄欖油3 大匙
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
萊姆汁10 克
-
松子 ,先以150℃烤10分鐘10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
147 kcal /
617 kJ
Białko
1.023 g
Tłuszcz
11.732 g
Węglowodany
10.045 g
Błonnik
2.099 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan