
Urządzenia i Akcesoria
鵝肝吐司佐乾堅果
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 塊
Składniki
-
鮮奶油100 克
-
牛奶100 克
-
鵝肝 切塊150 克
-
中筋麵粉15 克
-
水50 克
-
奶油20 克
-
厚片吐司2 片
-
綜合整粒堅果 拍碎100 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
267 kcal /
1117 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jennifer派對料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan